Nyheter

THE CONBACK

UDDEVALLA

NYHETER

RÖSTNING

 

 

20/5

Nu så kära konventare!

Det är dags att utse vilket av våra fem spel som skall bli le-grand tournament.

Första dagen av konventet kommer en ultimat superdupershowdown att hållas, men i vilket spel? Vem ska vinna? Vem ska förlora? Vem ska titta på och undra vilket spel dem spelar?

Det bestämmer ni kära konventare, och nu, in och rösta, se till så just din favorit blir spelet där vi spelar om de fräsigaste av priser!

KLICKA HÄR FÖR ATT RÖSTA

 

BILJETTERNA ÄR UTE!

 

 

25/1

Vi hoppas att ni inte missat att biljetterna är ute?! I annat fall säger vi det nu! Köp dem på konvent.se eller klicka på länken "Biljetter" i menyn för att komma dit.

FUNKTIONÄRSANSÖKNINGAR

 

 

6/12

Kära människor av alla typer! Då var funkisanmälningarna uppe och det är bara att slänga sin in på informationsfliken för att få tillgång till att söka. Skynda er så inte erat favoritområde blir full!

DATUM OCH LOKAL

 

 

30/11

Då var platsen och det preliminära datumet för DonkeyCon 2016 satt! Känns väldigt skönt! Nu kan ni se fram emot regelbundna uppdateringar från oss fram tills konventets startskott. Som alltid: Håll er uppdaterade!

LETAR LOKALER

 

 

1/9

Vi är i full fast med att hitta de nya lokalerna. Ett flertal alternativ finns tillgängliga så var inte oroliga! Håll er uppdaterade genom att kolla till denna sidan eller facebook så meddelar vi er med ett beslut.

ARRANGÖRSHELG

 

 

14/8

Idag möts alla arrangörer under en helg för att kicka igång planeringen för DonkeyCon 2016. Har du några tips så skicka gärna in dem via hemsidan under "Kontakta oss".

VÄLKOMMEN

 

 

1/7

Detta är vår nya hemsida! Hoppas du kommer känna dig bekväm och har tålamodet att vänta tills allt är utfyllt. Detta kommer vara centrum av information får er framöver. Keep yourself updated!

Copyright © 2015 Claes-Terje Dahlqvist