Till föräldrar

THE CONBACK

UDDEVALLA

HEJ FÖRÄLDRAR!

Donkeycon är först och främst ett evenemang för ungdomar som gillar östasiatisk populärkultur, det vill säga anime, manga, serier och filmer samt mycket mer. En helg om året samlas människor från hela Sverige för att delta i tävlingar, se på filmer och spela spel och träffa vänner. Allt i en helt nykter miljö.

 

Konvent är en av Sveriges mest växande form av sociala arrangemang som finns i en mängd olika storlekar och typer. Från mysiga och små som oss till stora och spektakulära som t.ex. NärCon, som ni kanske har hört om.

 

Du som förälder oroar dig säkert över att skicka iväg ditt barn till en annan stad och det är helt förståeligt. Vi arbetar hela helgen med att se till så att alla trivs, mår bra, har kul och att regler följs. Säkerhet är viktigt för oss! Därför samarbetar vi med Uddevalla kommun och får hjälp av olika myndigheter för att upprätthålla detta.

 

Självklart är ni välkomna att besöka oss, konvent är för alla! Vi ser gärna att fler familjer kommer på besök. Ni kanske till och med blir väldigt intresserade och får ett bredare perspektiv av vad denna kulturen har att erbjuda.

 

Konvent är en viktigt del av dagens samhälle. Det är en plats för era barn att ta det lugnt och ha kul, skaffa vänner och hitta kärlek, men framförallt att alltid vara delaktig och accepterad, oavsett vem man är! Vi hyllar alla!

 

Vi ser gärna att ni läser igenom våra regler och hör gärna av er till oss om ni har några som helst frågor.

 

Med vänliga hälsningar,

DonkeyCon

Copyright © 2015 Claes-Terje Dahlqvist