Information

THE CONBACK

UDDEVALLA

INFORMATION

ALLERGI

 

 

Donkeycon strävar efter att uppnå en så bra besökarvänlig miljö vi kan!

Vi skall ha anpassad kost för de som behöver och tydliga regler om vad som får tas in på konventet. Är du allergisk eller i mån om dina medmänniskor? Klicka på "LÄS MER".

FUNKTIONÄR

 

 

Sugen på att bidra till ett suveränt konvent? Nu har du chansen! Vi har släppt funktionäransökningar och väntar på att du ska ansöka till oss. Missa inte chansen att jobba inom ditt favoritområde!

HITTA

 

 

Kartor som hjälper att hitta till konventet samt runt inne på konventsområdet. Karta över konventet kommer närmare konventsdatumet.

 

SCHEMA

 

 

Schemat är påväg! Vi har folk som jobbar dag och natt för att göra Donkeycon 2016 det roligaste någonsin. Håll dig uppdaterad!

REGLER

 

 

På DonkeyCon vill vi att alla ska känna sig säkra och bekväma i en drogfri miljö. Därför har vi satt upp några regler för att förbättra allas vistelse. Det är viktigt att du känner till dessa regler så klicka dig vidare för att läsa mer.

 

FÖRENINGEN

 

 

Donkeycon arrangeras av föreningen Västkust Konvent.

Vi är en liten förening vars syfte är att främja den kulturella tillväxten i Uddevalla och årligen skapa konventet tillsammans med vänner..

SAMARBETEN

 

 

Vi är inte ensamma om att skapa DonkeyCon, vi har många vänner som hjälper till. Är du en förening eller kanske försäljare som är intresserad av att skapa ett västkustigt och östasiatiskt konvent med oss så hör av dig!

 

TILL FÖRÄLDRAR

 

 

Är dina barn säkra på ett konvent?

Klart dem är och här föklarar vi varför!

VANLIGA FRÅGOR

 

 

Has Anyone Really Been Far Even as Decided to Use Even Go Want to do Look More Like?

Copyright © 2015 Claes-Terje Dahlqvist